De Nieuwe Haan @ Home

Beste vrienden,

wij keken er enorm naar uit om jullie binnenkort allemaal terug kunnen zien en wij waren ons aan het voorbereiden om jullie met de nodige aandacht voor veiligheid en hygiëne te kunnen ontvangen. Helaas vrezen wij ervoor dat het nog iets langer zal duren voor we jullie terug onze gastvrijheid en gastronomie kunnen aanbieden.

Maar niet getreurd, wij blijven niet bij de pakken zitten. Zoals sommigen onder jullie misschien al via onze sociale mediakanalen hebben gezien, hebben wij een take-away automaat naast ons terras geplaatst. Gerechten uit onze keuken lekker thuis opeten was nog nooit zo gemakkelijk. Heb je geen zin om vanavond te koken? Ben je iets te lang gaan wandelen en zijn de winkels al dicht? Geen probleem. Van soep tot onze befaamde scampibrochette, er zit voor ieder wat wils in onze automaat. Simpelweg je bankkaart tegen de terminal houden en een keuze maken, de automaat doet de rest. De automaat staat ter jullie beschikking 7/7 en 24/24, het enige waar jullie wel rekening mee moeten houden is de avondklok. Om onze automaat speciaal in de kijker te zetten, zullen we morgen (zaterdag 27/03) vanaf 17.30 u. een aantal van onze klassieke americains van de chef in de automaat steken. Ga ergens lekkere frietjes halen, haal een americain uit de automaat en je kan thuis genieten van één van onze tijdloze klassiekers.

Ook voor onze wekelijkse take-away kan je nog steeds bestellen. Neem gerust een kijkje op onze website. Er komen geregeld nieuwe gerechten bij. Om Pasen toch een beetje kleur te geven, hebben we een speciaal paasmenu samengesteld. Kreeft, lams, aspergesoep, kaasplankjes, … alles om er thuis een lekkere feest van te maken. Wij blijven natuurlijk flexibel, dus als jullie speciale wensen of vragen hebben, aarzel dan niet om via e-mail contact met ons op te nemen. Van een lekkere cocktail, een passende fles wijn of een speciaal verzoek qua eten, wij blijven proberen om jullie wensen waar te maken en De Nieuwe Haanbeleving toch een beetje bij jullie thuis te krijgen met ons nieuwe concept De Nieuwe Haan at home.

Bleef gezond en hopelijk tot snel!

Dirk, An, Jules en Marie

25 juni 2021