Algemene voorwaarden

Ondernemingsgegevens

De Nieuwe Haan
Markt 19, 3290 Diest
013 33 51 06
[email protected]

BTW-nummer: BE 0450.160.271
RPR Leuven

Artikel 1: Algemene bepalingen

Onze website biedt klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website. Bij het plaatsen van een bestelling via de website moet de klant deze voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door ons aanvaard zijn.

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen of belastingen. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

Artikel 3: Online aankopen

Onze online-betalingen lopen via Mollie. Wij zijn gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de klant betrokken is.

Artikel 4: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België. De levering gebeurt door Bpost.

Bestellingen kunnen ook steeds gratis afgehaald worden in ons restaurant.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door ons was geboden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die worden opgelopen buiten de wil om van de verkoper zoals bijvoorbeeld vertragingen bij de koerierdienst, douane, leveringsproblemen door toedoen van onze leverancier, ... . Deze vertragingen geven geen recht aan de koper om zijn bestelling te annuleren of de goederen te weigeren. Ook geven ze in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.

De leveringstermijnen zijn indicatief en worden louter als aanwijziging gegeven, doch zullen wij met de grootst mogelijke zorg uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.